Uusi ilmoituspalvelumme on avattu!

Olemme avanneet uuden ilmoitustenjättöpalvelun, jonka kautta voit tehdä ilmoituksesi helposti ja edullisesti kaikkiin Mediatalo ESAn lehtiin yhden yhteisen verkkopalvelun kautta.

Valitse haluamasi osasto: Perheilmoitukset, Markkinat, Luokitellut, Järjestötoiminta, Kuolinilmoitukset tai Surukiitokset ja tutustu valikoimaan. Osastot voivat vaihdella lehdittäin. Voit tehdä verkkopalvelussa annettujen mallien mukaisia ilmoituksia. Valittuasi osaston näet malli-ilmoitukset ja esimerkkihinnat. Tehdessäsi ilmoitusta näet ilmoituksen koon, ulkonäön ja hinnan. Maksun voit suorittaa ilmoitustyypistä riippuen verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla. Seutunelosiin jätetyt ilmoitukset julkaistaan kaikille neljälle lehdelle yhteisessä S4-osiossa. Mikäli olet jättämässä yritysilmoitusta ja vaihtoehdoista ei löydy yrityksellesi sopivaa ilmoitusmallia, voit edelleen asioida mediamyyntimme kanssa.

Julkaisuvalmis ilmoitus tulee jättää Seutuneloset -lehteen julkaisupäivää edeltävänä perjantaina klo 14 mennessä.

Verkkopalvelun kautta ilmoitusta jättäessä ei veloiteta käsittely- ja valmistusmaksua. 

Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@mediataloesa.fi, 03-7575 700 (ark. 8.30-16.30)

Muutoksia järjestöilmoituksiin

10.10.2018 alkaen Seutu4:ssa julkaistut järjestöilmoitukset muuttuvat maksullisiksi. Myös järjestöilmoitukset voit jättää jatkossa kätevästi suoraan verkkopalvelumme kautta. Järjestöilmoitusten hinnat ovat Seutu4 lehdissä:

Rivi-ilmoitukset:

1–10 riviä 10 € (sis. alv)

lisärivit 2 € / rivi (max. 20 riviä)

Kehysilmoitukset:

1-palstaisena alk. 12 €

2-palstaisena alk. 17 €

Lisätietoja järjestöilmoituksiin liittyvistä muutoksista saat asiakaspalvelustamme 03-7575 700 (ark. 8.30-16.30)

lmoitustenjättöpalveluun.