Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Maitopurkissa käytetään erinomaista liimaa

Nykyäänhän on kaikkea saatavissa yllin kyllin, mutta maidon kohdalla saattaa vastaan tulla saatavuusongelma. Kaupan maitohyllystä löytyy tuote, jossa maitopurkki on suljettu liimaamalla.

Liiman tuotemerkki ei ole tiedossa, mutta siihen pääsee tutustumaan, kunhan maitohyllyllä tekee oikean valinnan. Liima on erinomaista, se pitää maidon purkissa kuljetuksen aikana, mutta eräissä tapauksissa myös kuljetuksen jälkeen.

Ongelma on loppukäyttäjälle todellinen. Maitoa olisi, mutta siihen ei pääse käsiksi. Tekisi mieli antaa moraa kylkeen, mutta olisi niin roiskuvaista hoitoa, joten tuotteen talteenottoon tarvittaisi vähintään pesuvati.

Siitä sitten vaan lusikalla lipittämään. Eihän se eläkeläisen ruokapöytä ole liialla runsaudella pilattu, mutta pesuvadista kauhominen voisi sivulliselle antaa väärän kuvan hänen elintasostaan.

Eihän asia noitumalla parane, ja varsinkin kiroilemista pitäisi välttää, sillä epäsovinnainen käytös saattaisi vain avittaa maidon happanemisprosessia. Onhan joka taloudessa käytössä kaikenlaisia astaloita, joista saattaisi apu löytyä.

Martti Suni

Siitä sitten vaan lusikalla lipittämään.