Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Vielä asiaa maito­purkeista

Näkyi tulleen vastinetta ( Seutu4 18.8.2021) kaimalta ongelmallisia maitopurkkeja koskevan juttuni johdosta. Hän kysyi, että enkö maitohyllyllä huomannut niitä korkilla varustettuja maitopurkkeja?

Vastaus on, että kyllä huomasin, mutta niistä ei ollut tarkoituskaan kirjoittaa, ainoastaan liimatuista. Mutta kun nyt kerran otit asian esiin, niin voihan sitä vähän sivuta niitä korkillisiakin.

Edellisessä jutussa kirjoitin, että liimalla suljetun maitopurkin löytää hyllystä, kun tekee oikean valinnan. Sen purkin löytyminen on oikea valinta, jos tahtoo edullisempaa maitoa. Hintaero on melkoinen korkillisen ja korkittoman maitopurkin välillä. Tulee siinä korkille hintaa.

Ehdottomasti kannattaa maitohyllyssä pitää tällainen korkitonkin vaihtoehto. Ainahan sen purkin auki saa. Joskus ihan ”poskista painamalla”, joskus vaatii vähän sorminäppäryyttä ja harvoin jotain avustavaa välinettä.

Martti Suni

Vääksy

Hintaero on melkoinen korkillisen ja korkittoman maitopurkin välillä. Tulee siinä korkille hintaa.