Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Paina nappia

Olet soittanut Yleishyödyttömien Yhdistysten yhteiseen puhelinpalveluun.

Jos asiasi koskee hyödyttömän tiedon hyödyntämistä, paina 1.

Jos asiasi koskee hyödyttömän maan määräalan jakoasiaa, paina 2.

Valitettavasti kaikki vastaajarobottimme ovat ylikuumentuneet turhautuneiden asiakkaiden tulikuumista sadatteluista, joten ne eivätkä enää tänään voi palvella sinua.

Jos kuitenkin haluat keskustella oikean ihmisen kanssa, paina 3 ja kerro kuinka monta puhelinpylvästä näkyy sivun kuvissa.

Valitettavasti kuudeskaan laskentakerta ei tuottanut sinulle oikeaa vastausta. Et tänään voi jatkaa yhteydenottojasi palveluumme, mutta paina 4 ja jätä yhteystietosi meille, niin robotti soittaa sinulle lähiviikkoina.

Vastatessasi tähän puheluun, hyväksyit sopimuksen, jonka mukaisesti sinulle lähetetään kuukausittain YHY-lehti. Lisäksi saat ilmaiseksi paperikassin, jolla vuosittainen lehtipinkka on kätevä kuljettaa roskikseen. Kotisivuillamme on kuvattu myös sopimuksemme siitä, että yhdistys voi jakaa yhteystietosi hyödyttömiä tarvikkeita markkinoivien yritysten käyttöön.

Jos käytät tietokonetta etkä hyväksy evästeitä, voit käyttää vain Sekuli-selaimen alinta tasoa. Evästeiden yksityiskohtaiset tarkennukset ovat luettavissa YHY:n kotisivuilla olevan sopimuksen kohdassa 7:10.3.21.32.

Ehtojen uudet päivitykset astuvat voimaan 1.2.2022, ja niillä kumotaan tässä mainitut ehdot.

Sinun tulee lukea uudet ehdot huolettomasti ja toimia. Kun et saanut kolmannekaan yrityskerran jälkeen uusia sääntöjä esiin, niin lue ohjeet.

Sinulla on oikeus lopettaa sopimus koska tahansa. Lopetus astuu voimaan seuraavan vuoden tuohikuun kymmenennen päivän jälkeisen kuukauden toiseksi viimeisenä päivänä.

Jos vielä olet kuulolla, YHY kiittää sinua yhteyden­otostasi.

Nimim. Yhdistyksen toiminnanjohtaja Insinööri akkyoo K. J. Ivik

Lahti