Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Vetoomus päijäthämäläisille aluevaltuutetuille

Uudet päijäthämäläiset aluevaltuutetut! Teidän on vastuu ja velvollisuus kuulla eri ammattiryhmiä päätöksenteossanne. Korona-aika on ollut raskas, ja töitä järjestellään monien kohdalla.

Pitäkää työntekijöiden hyvinvointi aina päätöksienne keskiössä, ettei hoito- sekä muu tukipalveluväki karkaa muille aloille.

Teille myös tarjotaan uusia tarjouksia palvelusopimuksista palveluita kilpailutettaessa. Pitäkää huoli silloin, että palveluiden laatukriteerit otetaan myös huomioon. Ottakaa silloin myös selvää, mitä sellaiset kriteerit koskien kyseistä ammattialaa saattavat tarkoittaa. Palvelun hinta ei voi olla ainut määräävä asia palveluita uusiksi järjestettäessä.

Lain mukainen palkkojen harmonisaatio pitää koskea kaikkia ammattialoja aivan puhtaanapidosta lähtien. Oikeudenmukaisuus ja henkilöstön hyvinvointi on avainasemassa. Aina. Jos halutaan tarjota hyvää palvelukokemusta asiakkaalle ja pitää osaava työvoima sotealalla.

Olen puhunut muiden työntekijöiden puolesta. Kantani edustaa omaa näkemystäni sotealan tilanteesta, ja pelkään, että tämä huono suuntaus jatkuu tulevaisuudessa. Katkaiskaa kierre ja uskaltakaa vaatia parempaa, koska moni meistä on äänestänyt teidät sinne näitä tärkeitä asioita puolustamaan.

Sami Korkiakoski

Laitoshuoltaja

Lahti