Lukijalta: | Jos huonosti käy

Huonosti käy, jos Erkontie katkaistaan ja tehdään S-mutka. Silloin alkaa Erkontien näivettyminen. Liikenne Erkontiellä tyrehtyy, ja liikkeet Erkontien varrella odottavat turhaan asiakkaitaan.

Otan henkilökohtaisen esimerkin. Nyt mennäkseni Palojoen yli pohjoiseen ajan ensin Käkeläntien risteykseen, siitä Sokoksen ohi ympyrään, edelleen valoristeykseen, josta joko Lidliin tai Tokmannille.

Jos Erkontie katkaistaan ja laitetaan S-mutka, en tulevaisuudessa lähde Erkontielle mutkittelemaan kaaria myöten. Ensisijaiseksi reitiksi Käkelästä päin tulevana ajan Viljamaantien ja Puistotien kautta. Erkontie jää unholaan.

Jos joku muukin kokee hankalaksi kierrellä Prisman parkkipaikkoja, niin tietää se huonoja aikoja Erkontiellä kauppaa käyville.

Lantilla on toinen puolensa. Palojoen eteläranta kiittää Erkonkaarta. Jos ihmiset eivät viitsi ajaa Erkonsillan yli, vaan jäävät kaupoille ennen siltaa, niin hyödyn korjaavat K-Market, Veikon Kone, Kärrytie ja Kehräämö.

Jk. Valitus on jo kirjoitettu. Hämeenlinnassa varmasti osaavat arvioida Hämeenmaan ryöstöyrityksen ja Orimattilan ahdingon.

Palojoen eteläranta kiittää Erkonkaarta.

Paavo Palokangas

Varavaltuutettu (kok.)

Orimattila