Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Ruoho ei ole naapurissa vihreämpää

Olen jo vuosikymmenet seurannut tätä omituista vaalipiirijakoa täällä Hämeessä, missä lahtelaiset ehdokkaat edustavat Päijät-Hämettä ja hämeenlinnalaiset Kanta-Hämettä.

Tämä jako on yhä perua vanhasta läänijaosta, ja ei se taivu vieläkään koko maakunnan eduksi. Molemmissa maakunnissa on hyviä ehdokkaita, mutta en vieläkään usko, että heidän intressinsä olisi aidosti naapurin puolella.

Meidän päijäthämäläisten tulisi ensisijaisesti varmistaa, että äänestämme oman alueemme ehdokkaita. He asuvat ja elävät täällä meidän keskuudessamme, ja he tietävät takuulla parhaiten meidän murheet ja toiveet.

On vaikeaa kuvitella, että hämeenlinnalainen tai forssalainen ehdokas olisi aidosti kiinnostunut meidän murheistamme. Heillä lienee omissa nurkissaan aivan omat murheensa. Toki tämä on myös toisinpäin päijäthämäläisten osalta.

Kohta se kampanjointi alkaa ja seistään yhdessä omiemme puolella ja pidetään huoli, ettei jälleen kerran äänet valu naapurin tontille.

Kirjoittaja asuu Villähteellä.