Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Kauppojen sähkönsäästö

Hieno asia, että kauppaketjut ovat lähteneet sähkönsäästöön mukaan. Vielä on yksi asia, mitä olen ihmetellyt. Kaupoissa on kymmeniä metrejä avonaisia kylmähyllyjä. Kyllä niiden hyllyjen välissä on melko viileä ilma, päältä puhaltaa lämmintä.

Eikö niiden hyllyjen eteen voisi vetää ainakin yöksi verhot. Kun koronakausi alkoi, eräs pikkukauppias laittoi kassan eteen pleksin. Kohta oli kaikissa palvelupisteissä pleksit.

Voisi myös säätää poikkeuslain, että kaupat saavat olla auki vain kello 19 asti. Kyllä sinne kerkiää aamulla, jos on iltavuorossa. Sitten, kun tulee niitä kahden tunnin sähkökatkoja, niin ei kaupat voi olla auki, koska yleensä jo ovet aukeaa sähköllä. Kassat eivät tietenkään toimi.

Katkon jälkeen kaupan pihalle tulee rekka, mihin lastataan kaikki elintarvikkeet kylmähyllyistä ja pakastimista, koska kylmäketju on katkennut. Ne viedään jäteasemalle. Rotat juhlivat!

Kirjoittaja on hollolalainen.