Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Palaute on Virekolle keino kehittää ja korjata palvelua

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen aluehallituksen jäsen Riitta Lonka nosti esiin yhteistyömme hyvinvointialueen kanssa (Seutu4 22.2.). Vireko on tuottanut Päijät-Hämeessä julkisia ateriapalveluja nyt reilun vuoden ajan. Maistuva ja ravitseva ruoka on meille virekolaisille sydämenasia, ja pidämme kiinni siitä, minkä lupaamme.

Keräämme eri kanavissa systemaattisesti palautetta, jotta saamme tietoa asiakkaidemme ja henkilöstömme tyytyväisyydestä ja toiveista. Otamme kaiken saamamme palautteen vakavasti ja käytämme tätä tietoa laadun parantamiseen sekä henkilöstön osaamisen ja palveluiden kehittämiseen. Kiitos siis jokaiselle palautteen antajalle!

Käsittelemme palautteet hyvinvointialueen yhteyshenkilöiden kanssa ja teemme tarvittaessa korjaavia toimenpiteitä. Tämä vuoropuhelu on sujunut erittäin hyvin jo vuoden 2022 alusta saakka, kun Vireko oli vasta aloittanut toimintansa ja aterioiden toimituksissa oli osin puutteita.

Ensimmäinen toimintavuosi on ollut virekolaisille opettavainen. Olemme saaneet joukkoihimme lisää hyvän ja laadukkaan ruuan ammattilaisia ja olemme hioneet yhteistyömalleja tilaajiemme kanssa. Kun teemme virheen, kannamme siitä vastuun ja korjaamme sen.

Vuoden 2023 alussa olemme saaneet joitakin laatupalautteita liittyen Artjärven palvelutalon aterioihin. Palautteiden pohjalta olemme tarkastelleet toimintaamme ja kehittäneet ateriahetkiä yhdessä asiakkaan kanssa.

Tammikuussa Virekon palvelupäällikkö Pia Hieno vieraili Artjärvellä keskustelemassa aterioiden mausta ja laadusta. Ruokailijat toivoivat muutoksia esimerkiksi ruuan rakenteeseen. Kävi myös ilmi, että ateriat tarjoillaan astioista, joissa ne jäähtyvät nopeasti. Kuuntelimme muutostoiveita ja teimme toimenpiteet, jotka ovat tilaajan mukaan olleet riittäviä.

Otamme jatkossakin mielellämme palautetta vastaan. Palautetta voi laittaa esimerkiksi osoitteeseen palaute@vireko.fi.

Kirjoittaja on Virekon liiketoimintajohtaja.