Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ruuhijärvellä nuorisoseurantalo kuntoon

Ruuhijärven nuorisoseurantaloa ollaan remontoimassa. Helmikuun lopulla taloon saatiin uudet vessat, ja muutakin uudistusta on luvassa.

– Tarkoitus on päivittää se tähän päivään. Se on 40-vuotias ja sitä on päivitetty viimeksi parikymmentä vuotta sitten, niin jos taas tuotaisiin sitä vähän eteenpäin, Ruuhijärven nuorisoseuran puheenjohtaja Minna Hietala kertoo.

Tarkoitus on remontoida vielä ainakin salin lattia, narikka ja keittiö sekä kohentaa yleisilmettä maalaamalla. Nuo hankkeet kuitenkin pysähtyivät koronaviruksen vuoksi, kun tapahtumat, jotka ovat nuorisoseuran tärkein tulonlähde, jouduttiin keväältä perumaan.

– Harmittaa, kun esimerkiksi pääsiäistapahtumat oli jo suunniteltu, Hietala sanoo.

Sen sijaan kulttuuripolun kunnostus Ruuhijärvellä jatkuu talkoovoimin koronasta huolimatta.

Nuorisoseuran suurimman tapahtuman, Ruuhijärven Rockabilly -tapahtuman kohtalo on vielä auki. Tapahtuma on tarkoitus järjestää heinäkuun alussa.

Talo on 40-vuotias ja sitä on päivitetty viimeksi parikymmentä vuotta sitten, niin jos taas tuotaisiin sitä vähän eteenpäin.

Puheenjohtaja Minna Hietala

– Sen suunnittelua on aloitettu, niin se ei ole mikään hirveä rykäys tehdä, jos sen pystyy pitämään, Hietala toteaa.

Rahallista panostusta tapahtumaan ei ole juurikaan vielä tehty, joten vaikka tapahtuma peruuntuisi, siitä ei suuria tappioita nuorisoseuralle tulisi. Päätöksiä tapahtuman järjestämisestä on tarkoitus tehdä ehkä toukokuussa.

– Silloin meillä on seuraava kokous ja tiedämme, miten tämä huhtikuu on tässä mennyt, Hietala kertoo.