’’Ei hyvänen aika, mä voitin miljoonan!’’– Kuluvan vuoden suurin arpavoitto osui Hollolaan

Hollolalaisnainen osti voittoarvan Kärkkäisen tavaratalosta Lahdesta. Veikkaus

Seutu4

Hollolalaisnainen koki vappupäivänä jättiyllätyksen, kun hänen ostamastaan Mega-arvasta paljastui miljoonan euron päävoitto. Voittaja on käynyt lunastamassa arpavoittonsa ja kertoi tunnelmistaan Veikkaukselle.

Hollolaisnainen sanoo ostavansa arpoja hyvin harvoin. Tänä vappuna onnekas arpaostos tapahtui erikoisten käänteiden myötä.

– Vappuna kävi niin, että perheen pienempien vappuilmapallot pääsivät karkaamaan. Mietimme sitten, että mistä ihmeestä nyt saadaan uudet pallot vappupäivänä ja lähdimme Lahden Kärkkäiselle hankkimaan uudet tilalle.

Kaupan hyllyltä löytyi täyttämättömiä ilmapalloja, jotka käytiin täyttämässä infopisteellä. Siellä heräsi ajatus myös arvan ostamisesta.

– Otin siitä arvan, mutta huomasin, että sen kulmassa olikin pieni ryppy, joten päätin vaihtaa sen sittenkin toiseen. Siinä se voitto sitten lopulta oli, voittaja iloitsee.

Kyseessä ei ollut ihan mikä tahansa voitto, sillä Mega-arvan miljoonan euron päävoitto on Veikkauksen myyntipaikoista myytävien arpojen suurin mahdollinen voitto ja kuluvan vuoden suurin voitto arvoista. Mega-arvasta löytyy miljoonan euron voitto keskimäärin noin kerran vuodessa.

Jos lähdimme pihastamme pidemmälle, niin arpa lähti mukaan käsilaukkuuni.

Hollolalaisnainen kertoo raaputtaneensa arvan vielä Kärkkäisellä ollessaan. Kun voitto paljastui, ensireaktio olikin erittäin spontaani.

– Totesin vain isoon ääneen siinä, että ’’Ei hyvänen aika, mä voitin miljoonan!’’ voittaja nauraa.

Nainen soitti heti miehelleen kertoakseen jättivoitosta. Puhelimen välityksellä mies ei kuitenkaan uskonut tarinaa, vaan luuli asiaa pilailuksi. Kotona kaikki kuitenkin paljastui todeksi, kun mieskin pääsi katsomaan arpaa.

Voittaja toteaa, että Veikkauksen pääkonttorilla Helsingissä tehdyn voitonlunastuksen jälkeen tunnelmat ovat huojentuneet. Arvan säilyttämisessä lunastukseen saakka nimittäin piisasi jännitystä.

– Meillä oli kotona koko ajan joku arvan kanssa vahdissa. Jos lähdimme pihastamme pidemmälle, niin arpa lähti mukaan käsilaukkuuni. Olihan se aika piinaavaa odottelua. Nyt olo on kuitenkin huoleton ja ihana!

– Suunnitelmiakin tässä on jo ehditty tekemään! Asuntolaina pois, uusi koti, autot vaihtoon ja vähän matkustelua, luettelee tuore miljoonavoittaja.

Kommentoi