Erkkorock rokkasi tuvan täyteen – Koronarajoitusten höllentäminen tarjosi mahdollisuuden nauttia festaritunnelmasta

Tapahtuman järjestäjät ja kävijät olivat jo odottaneet innolla festareille pääsemistä.

Lievennettyjen koronarajoitusten mahdollistamana toiveeseen vastattiin Erkkorockissa viime lauantaina.

– Hyvältä tuntuu. Tämä on ollut pitkä matka. Elämä avautuu tietyllä tavalla uudestaan, kun edes tämän kokoisia tapahtumia pystytään järjestämään, tapahtumajärjestäjä Matti Myllynen Erkkorock oy:stä tuumasi ennen loppuunmyydyn tapahtuman alkua.

Orimattilalaiselle festarille on kysyntää.

– Loistavaa, että Orimattilassa järjestetään tällainen. Aivan mahtavaa tulla tänne. Kaikki bändit kiinnostavat ja paikalliset ovat loistavia, mutta on hienoa, että Los Bastardos Finlandeses on täällä. Ihmiset ovat iloisia, eivät liian humalassa ja hyvin mukana, Piia Tuomainen riemuitsi.

– Tänne piti tulla, kun Orimattilassa kerrankin on näin hyvät bileet. Aivan mahtava meininki, fiilisteli puolestaan Jukka Pekka.

Jukka Pekka ja Tuomainen odottavat jo ensi vuoden tapahtumaa.

–  Ehdottomasti tulen, jos järjestetään. Kannattaa ensi vuonna tulla katsomaan, millainen tämä on. Olen todella ylpeä Orimattilasta, Tuomainen iloitsee.

Tapahtumajärjestäjä Myllysen mukaan toista kertaa järjestetylle festarille on luvassa jatkoa.

– Tapahtumalle on tarkoitus rakentaa jatkumoa. On hyvät edellytykset saada tästä tämän kaupungin oma tapahtuma, mihin ihmiset tulisivat joka vuosi.

Korona huomioitiin tapahtuman suunnittelussa.

– Paikkamäärä rajattiin viiteensataan. Turvavälit ja käsihygiena huomioidaan. Tämä on myös tapahtumakävijöiden vastuulla. Pyrimme tekemään puitteet mahdollisimman hyväksi, jotta käsihygieniasta ja turvaväleistä pystyy huolehtimaan. Luulen, että ihmiset ovat jo aika hyvin omaksuneet tavat ehkäistä koronan leviämistä.

Hyvä talkoohenki oli Erkkorockin kulmakivi.

"Erityiskiitos taas kerran todella uskomattomalle talkooporukalle, upeasti anniskelua hoitaneelle Petojen naisten edustusjoukkueelle sekä kaikille yhteistyökumppaneille. Ilman auttavia käsiä ja hyviä yhteistyökumppaneja emme pärjäisi mitenkään", tapahtuman Facebook-sivulla kiiteltiin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut