Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ville-Petteri Erola oli Orimattilan ääniharava jo toistamiseen

Perussuomalaisten riveissä kuntavaaleihin osallistunut Ville-Petteri Erola sai 350 äänen saaliin. Toiseksi eniten ääniä saaneen ehdokkaan äänipotiksi tuli 149.

– Ilmeisesti olen tehnyt jotain oikein. Hyvä fiilishän siitä tulee, Orimattilan liikuntapaikkamestarina toimiva Erola kommentoi iloisena.

– Tämä oli hyvä työ puolueelta ja meidän paikallisyhdistykseltä. Saimme paljon hyviä ehdokkaita. Se on paljolti sen ansiota, Erola arvioi syitä menestyksen taustalla.

Liikuntapaikkamestari oli tyytyväinen Perussuomalaisten menestykseen Orimattilassa.

– Meillä oli pisin lista ja olimme reilusti muita edellä äänissä.

Koulu ja liikunta ovat keskeisiä teemoja Erolalle.

Odotan vähemmän riitaisaa kautta.

Ville-Petteri Erola

– Kouluasiat jäivät kesken. Olen liikuntapuolella töissä, niin liikuntaolosuhteiden parantaminen ja kehittäminen on myös tärkeää.

Uudelta valtuustokaudelta Erola odottaa aiempaa parempaa yhteistyötä.

– Odotan hyvää ja vähemmän riitaisaa kautta kuin aikaisemmin. Uusia valtuutettuja on tullut niin paljon. Luulen, että saamme pitkästä aikaa sopuisan valtuuston.

– Uskon, että yhteistyö tulee toimimaan. Tämä on demokratiaa. Välillä ollaan eri mieltä, välillä samaa mieltä. Asioista äänestetään ja sen jälkeen pulinat pois, Erola alleviivaa.

Tulevan kauden keskeisinä haasteina Erola pitää kyläkouluihin ja uuteen yläkouluun liittyviä kysymyksiä.