Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hollolan kunta tarjoaa ilmaislipun 500 hollolalaiselle Horta2021-osallistujalle – Lippu pitää kuitenkin varata pikaisesti etukäteen

Muuttunut koronatilanne tuo muutoksia myös Hollolassa 4.–5.8. järjestettävän villivihannestapahtuma Horta2021:n ohjelmaan. Horta2021:een voi osallistua nyt vain ostamalla 10 euron arvoisen maistelukupongin aiemman vapaan pääsyn sijaan.

Tapahtumaa sponsoroiva Hollolan kunta tarjoaa 500 ensimmäiselle kuntalaiselle ilmaisen kupongin. Osoitetietona edellytetään asuinpaikaksi Hollola.

Ennakkolipun lunastamisen yhteydessä tulee myös merkitä, kumpana päivänä tapahtumaan osallistuu, ja saapuuko paikalle aamu- vai iltapäivällä. Näin yleisöä voidaan jaotella osiin.

Kunta pyytää ilmaislippuja haluavia hollolalaisia rekisteröitymään pikaisesti 3.8. kello 16 mennessä tästä.

Kaikki tapahtuman sisätilaohjelma tapahtuu etänä. Tapahtuman puhujia on kehotettu pitämään luentonsa videolle. Samoin yrittäjien esittelyt on muutettu videomuotoon. Heidän tuotteensa ovat myynnissä yhteisessä hortatuotemyymälässä, johon päästetään yksi osallistujaryhmä kerrallaan.

Kunnanjohtaja Päivi Rahkonen on kuitenkin luvannut tulla tervehtimään paikan päälle sitkeitä järjestäjiä.