Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuoden nuoreksi asikkalalaiseksi yrittäjäksi on valittu kosmetologi Henna Pärssinen

Asikkalan Yrittäjät ry valitsi Kauneushoitola Diamondsin 26-vuotiaan yrittäjän Henna Pärssisen vuoden asikkalalaiseksi nuoreksi yrittäjäksi.

– Olemme tavattoman onnellisia, että olet yksi meistä, tehnyt periksiantamattomasti töitä ja palvellut asiakkaitasi ammattitaitoisesti ja ystävällisesti. Kiitos, että olet jaksanut, Asikkalan Yrittäjien puheenjohtaja Sari Kolsi kiitteli Pärssistä viime torstaina.

– Se oli minulle niin iso yllätys, että tuli itku. Hyvältähän se aina tuntuu, kun omasta työstä saa ison kunnianosoituksen, Pärssinen kommentoi saamaansa tunnustusta.

Pärssinen valmistui vuonna 2015 koulutuskeskus Salpauksesta kosmetologiksi, jonka jälkeen hän alkoi tehdä kosmetologin töitä kotonaan. Asiakkaita riitti, joten Pärssinen päätti hankkia yritykselle tilat Vesijärventieltä.

– Äiti vinkkasi, että pitäisiköhän sinun hommata tila ja ruveta tekemään täysipäiväisesti, kun meillä oli melkein joka ilta kotona joku ja hommia alkoi olla enemmän.

Asikkalan yritysilmapiiri saa kiitosta Pärssiseltä.

– Asikkala on kiva paikka nuorelle yrittäjälle. Yrittäjillä on hyvä verkosto keskenään. Autamme toinen toistamme, ideoimme yhdessä ja pidämme tapahtumia ja teemailtoja. Täällä ei tarvitse olla yksin, vaikka tekisit omaa juttuasi.

Onko kauneusalan palveluille kysyntää Asikkalassa?

– Mielestäni ihan kivasti, vaikka meitä on ollut useampiakin tekijöitä. Meillä kaikilla on ollut omat juttumme, joihin jokainen on keskittynyt. Vääksyssä on ihania asiakkaita ja kivoja ihmisiä. Täällä ei ole kuitenkaan Lahteen verrattava kilpailutilanne, ei ole niin paljon kilpailua, vaikka toki Lahdestakin käy ihmisiä täällä asti, yrittäjä arvioi.

Kuukausi sitten yrityksen tiloissa valmistui remontti, joka lisäsi käytettävissä olevaa tilaa. Sen Pärssinen hyödyntää tarjoamalla opiskelijoille harjoittelupaikkaa yrityksessään.