Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vääksyn uusi S-market avasi ovensa

Uuden S-market Vääksyn avajaisia vietettiin viime torstaina.

Aiempaa laajemmasta rakennuksesta löytyvät S-marketin lisäksi vanhassa kiinteistössä toimineet Synsam ja Asikkalan apteekki sekä uusina tulokkaina OP Järvi-Pohjola ja Subway.

– Vääksyssä on nyt entistä laajempi hedelmä- ja vihannesosasto mehukoneineen, kaksinkertaistuneet Ruokatorin myyntitilat sekä runsas kattaus paikallista valikoimaa, kertoo S-market Vääksyn marketpäällikkö Heli Ilves.

Ilveksen mukaan uusien tilojen myötä kaupan tuotevalikoima on kasvanut noin 25 000:sta yli 30 000:een. Työntekijöitä on nyt noin 50, kun aiemmin heitä oli 35–40.

Uudesta S-market Vääksystä löytyvät ruoan verkkokaupan noutopiste sekä itsepalvelukassat, joita on yhteensä kuusi.

– Mielellään kokeilemme jotain uutta välillä. Noutolokerikkoa ruvetaan käyttämään huomenna, kun saamme ajavaishärdellin ohi. Asiakkaat saavat hakea siitä tilaamansa tuotteet, Ilves kommentoi avajaispäivänä.

– Se auttaa varmasti myös näitä kesäasukkaitakin, kun he voivat hakea ruoat suoraan noutolokerikosta.

Uusi pysäköintialue on vielä rakenteilla.

– Vähän aikaa joudumme olemaan ilman isompaa parkkipaikkaa. Vanha puretaan. On luvattu, että juhannukseen mennessä tulisi uusi parkkipaikka vanhan kaupan tilalle, Ilves arvioi.

Marketpäällikön mielestä Asikkalaan kannatti panostaa.

– Asikkala on elinvoimainen kunta. Tämä on vaikuttanut sellaiselta kunnalta, että tänne voisi jopa muuttaa. Tämä on asukkaat huomioon ottava, Lahdessa asuva Ilves tuumasi.