Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tube-suosikit vierailivat juhlivassa Orimattilassa

Orimattilassa juhlistettiin lauantaina 25-vuotiasta kaupunkia ja samalla 100-vuotiasta Suomea. Yleisöä viihdyttivät tangokuningas Teijo Lindström, Kengurumeininki, Hovimuusikko Ilkka, Karu Kopla ja Tuure Kilpeläinen. Paikalla oli myös paikalliset järjestöt, jotka muun muassa tarjosivat paikan päälle saapuneelle runsaslukuiselle yleisölle pientä purtavaa.

Päivän odotetuimmat ja suosituimmat henkilöt olivat kuitenkin tubettajat Ilona ja Roni Back, jotka kertoivat lavalla kuulumisiaan ja tämän jälkeen jakoivat nimmareita ja ottivat yhteiskuvan halukkaiden kanssa. Jono tubettajien tapaamiseen kasvoi mittavaksi: se kiemurteli puiston nurmialueilta varsapatsaalle asti. Innokkaimmat jonottajat olivat saapuneet paikalle jo aamukymmeneltä, jotta varmasti pääsevät tapaamaan idoleitaan, jotka saapuivat paikalle kolmelta.

Tubettajia olivat tulleet katsomaan myös Elina, Kaisa, Ronja ja Tiia.

- Aika paljon me katsotaan Ronin ja Ilonan videoita. Äsken tultiin paikalle, niin ei olla kauaa odotettu, tytöt kertoivat puolisen tuntia ennen h-hetkeä.

Roni Back ja Ilona kertoivat tunnelmistaan tapahtuman juontajalle ennen kuin astelivat tapaamaan fanejaan.

- Asuin seitsemän ensimmäistä vuotta elämästäni Orimattilassa. Muutin Helsinkiin 15-16 vuotta sitten, enkä silloin olisi uskonut, että joskus tulisin tänne Orimattilaan näin lavalle puhumaan, Roni Back kertoi.

Elämästään videoiden muodossa YouTubessa kertovat tubettajat ovat valtavan suosittuja. Esimerkiksi Roni Backilla on lähes 300 000 seuraajaa ja hänen videoitaan on katsottu yli 100 miljoonaa kertaa. Tapaamisiin, kuten Orimattilaankin, saapuu innokkaita ihailijoita roppakaupalla. Miltä tuollainen suosio tuntuu?

- Tänne on tullut Helsingistä meidän perässä tyyppejä, se on vähän hassua. Joku oli kuulemma pyöräillytkin tänne Myrskylästä asti. En olisi kyllä silloin kun aloitin tubettamaan uskonut, että tästä tulisi tällaista, Roni Back totesi tapahtuman juontajalle.