Zalekua laajentaa Hollolassa ja Latviassa

Anita Kiurun mukaan Zalekuassa on esillä jopa sata erilaista mekkomallia.

Stiina Ikonen

Hollolan Keskikankaantiellä sijaitseva Zalekua Oy on lisännyt toimipisteensä myymälätilojen neliöitä, mikä mahdollistaa tuotevalikoiman merkittävän laajentamisen. Zalekua on erikoistunut tuottamaan ja myymään lasten ja nuorten vaatteita, mutta myös aikuinen nainen voi tehdä liikkeestä löytöjä.

- Hallin käyttöönoton jälkeen meille on tullut myyntiin lisää ulkoiluvaatteita ja ulkopuolisia merkkejä, kuten esimerkiksi LappiKids. Myös kenkiä, naamiaisasuja ja kankaita on tarjota entistä enemmän. Leluja tulee marraskuussa eli juuri sopivasti joulusesonkiin, yrittäjä Anita Kiuru kertoo.

Noin 80 neliön vaihtuminen yli tuhanteen neliöön tarkoittaa uusien tuoteryhmien lisäksi isoa panostusta asiakasviihtyvyyteen.

- Meille on rakentumassa erityinen lastenmaailma, jossa lapset voivat leikkiä tai katsella elokuvia. Lisäksi yrityksen tiloihin on muuttamassa uusia vuokralaisia. Samaan kerrokseen tulee marraskuussa pienyrittäjiä käsityöalalta, Kiuru jatkaa.

Tilojen uuden käytön mahdollisti Zalekuan logistiikkatoimintojen muutto Latviaan viime keväänä. Yritys jatkaa satsaamistaan myös Latviaan, jonne on tarkoitus avata lähiaikoina uusi outlet-myymälä.

Tehtaanmyymälä pitää perinteisesti ovensa auki perjantaista sunnuntaihin. Aukiolopäiviin ei ole suunnitteilla lisäystä, mutta liike on avoinna joka päivä tunnin aiempaa pitempään.

- Alun perin oli tarkoitus pitää tätä enemmän pop up -myymälänä, mutta kun asiakkaita riitti, tehtiin jotain pysyvämpää, Anita Kiuru taustoittaa.

Keskustelu