Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hääpukunäytökset ihastuttivat Villähteen Korilla

Liike- ja yrityskeskus Korilla lauantaina järjestetyt häämessut onnistuivat Kukka- ja pihapalvelu Villiviinin yrittäjän Eija Hyyryläisen mukaan loistavasti.

- Ihmisiä oli runsaasti liikkeellä pitkin päivää. On vaikea arvioida, kuinka paljon ihmisiä kävi. Pelkästään korilaisia on sata, ja aika moni heistä kävi messuilla. Lipputulojen mukaan messuilla olisi käynyt noin 200 ihmistä, mutta kokonaisuudessaan väkeä oli arviolta 300, Hyyryläinen laskeskelee.

Tapahtumassa vieraili paljon lapsia. Eija Hyyryläinen arvelee sen johtuneen osittain siitä, että Sipi-pelle piti lavalla esityksen, ja lisäksi hänellä oli omassa messupisteessään jatkuvaa toimintaa.

Hyyryläinen kuvaa häämessujen yleistunnelman olleen loistava.

- Saimme kävijöiltä ja näytteilleasettajilta positiivista palautetta järjestelyistä ja ennakkomarkkinoinnista. Korin rouhea ja uniikki miljöö oli myös monen mieleen.

Erityishuomion saivat messujen hää- ja juhlapukunäytökset, joissa pyörähteli yhteensä 12 mallia. Myös kahvilan hääkakkutasting oli Hyyryläisen mukaan suosittu.

- Korilla on tarkoitus järjestää jatkossakin tapahtumia, ja häämessut toteutuvat näillä näkymin ensi vuonnakin. Opimme paljon näistä messuista, ja tarkoituksena on kehittää tapahtumaa vieläkin monipuolisemmaksi.

Seuraava tapahtuma Korilla on Villähde pop up, joka järjestetään lauantaina 2. huhtikuuta.