Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seutunelosten verkkopalvelu uudistui: näin muun muassa luet tuoreet uutiset, teet lehti-ilmoituksen ja annat jakelupalautetta

Seutunelosten verkkopalvelu on uudistunut. Näkyvin ja samalla suurin muutos on ulkoasu, joka on tehty etenkin jatkuvasti lisääntyvää mobiilikäyttöä ajatellen. Kun kännykkä seuraa mukana kaikkialle, sisältöjen pitää olla helposti ja nopeasti saatavilla ja selailtavissa. Siksi verkkopalvelun näkymää on muun muassa selkiytetty aiemmasta.

Samalla uudistuvat myös yhteisen toimituksemme tekemän Lahdessa ilmestyvän Uusi Lahti -lehden verkkopalvelu.

Kaikki nettisivujen tuttu sisältö kuitenkin säilyy, tai ainakin pyritään jatkokehityksessä tuomaan näkyville, ja kaikki ilmaisjakelulehtemme sisältö on luonnollisesti lukijoille maksutonta.

Lukijan kannalta tärkeimmät ajankohtaiset ja paikalliset uutiset ilmestyvät jatkossakin sivuston etusivulle.

Sivun yläreunassa on navigointipalkki, jonka kautta löydät muita hyödyllisiä toimintoja kuten:

Sisältö: Julkaistut jutut on jaoteltu osioihin Uusimmat, Luetuimmat, Paikalliset, Urheilu, Teemat sekä Pääkirjoitus ja mielipide.

Näköislehti: Lehden paperiversioiden tuttu digitaalinen näköislehti on luettavissa tämän linkin kautta. Mobiililaitteilla näköislehti voi löytyä myös Sisältö-valikon listasta.

Asiakas: Täältä löydät yhteydet asiakaspalveluun, mediamyyntiin ja lehden toimitukseen, sekä voit tehdä alla mainittuja toimenpiteitä.

Haluatko tehdä lehti-ilmoituksen? Klikkaa nettisivujen yläreunasta Asiakas-linkkiä, jonka kautta voit joko siirtyä jättämään ilmoituksen Asiakaspalvelun kautta esimerkiksi Järjestöt-palstalle tai Lukijan markkinoille (klikkaa "Ilmoita), tai ottaa yhteyttä Mediamyyntiin normaalin mainoksen tai laajemman mainonnan ostamiseksi.

Jäikö lehti tulematta? Toimituksemme haluaa muistuttaa, että lehden jakelusta vastaavat erilliset jakeluyhtiöt. Mikäli lehti jää tulematta kotiin tai jakelussa on muuta huomautettavaa, älä lähetä viestejä toimitukseen, vaan jätä jakelupalaute nettisivujemme kautta suoraan jakeluyhtiöille nettisivujemme yläreunasta löytyvän Asiakas-linkin kautta (klikkaa "Asiakaspalvelu", sitten "Jätä jakelupalautetta").