Ajankohtaista

Järvi-Hämeen Osuuspankki laajenemassa Kuhmoisiin

Järvi-Hämeen Osuuspankki on laajenemassa, kun Kuhmoisten Osuuspankki on liittymässä siihen. Kuvassa Järvi-Hämeen Osuuspankin Vääksyn konttori.

Kuhmoisten Osuuspankki suunnittelee yhdistymistä Järvi-Hämeen Osuuspankkiin. Yhdistymisellä vahvistetaan molempien pankkien kykyä tarjota asiakkailleen tehokkaat ja monipuoliset palvelut muuttuvassa toimintaympäristössä. Pankkien hallitukset ovat tehneet yhdistymisestä selvityksen viime vuonna ja ovat yksimielisesti yhdistymisen takana. Lopullisen päätöksen asiasta tekevät pankkien edustajistot maaliskuussa 2017.

- Pidän 100 prosenttisen varmana, että esitys menee läpi molempien pankkien edustajistoissa, Kuhmoisten Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Leena Vesala sanoo.

Yhdistyminen parantaa Vesalan mukaan Kuhmoisten Osuuspankin asiakkaiden palveluita esimerkiksi lainopillisissa palveluissa ja kiinteistöasioissa. Järvi-Hämeen Osuuspankkikin hyötyy yhdistymisestä.

- Se vahvistaa pankkimme kokonaisuutta, kun vakavaraisuus kasvaa. Myös henkilöstön kierto paranee yhdistymisen myötä. Yhdistyminen mahdollistaa niin ikään paremman ja laajemman yhteistyön myös kiinteistöasioissa, Järvi-Hämeen Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Kataja kertoo.

Mikäli pankkien edustajistot hyväksyvät yhdistymisen, pankit fuusioituvat virallisesti 1.8.2017. Varsinaiset palvelut yhdistyvät myöhemmin tämän vuoden syksyllä.

Lue aiheesta lisää ensi viikolla ilmestyvästä Päijät-Häme -lehdestä.

Tuomas Räihä

Suosittelemme