Ajankohtaista

Kärkölässä väännetään rantapainin SM-titteleistä

Oriharo Beach Games kolmatta kertaa

Oriharo Beach Games (OBG 2017) on koko perheen aktiviteettipäivä Oriharon uimarannalla ja leirikeskus Kalliopirtin alueella Kärkölässä lauantaina 12. elokuuta kello 12-16. OBG:n yhteydessä mitellään myös rantapainin avoimet SM-kilpailut 16:ssa eri sarjassa.

Tapahtuman järjestää Lappilan Nousu yhdessä muiden paikallisten urheiluseurojen ja yhdistysten kanssa. Nyt kolmannen kerran järjestettävä OBG kasvaa Suomi 100 ja kotikunta Kärkölä 150 -juhlavuonna pienestä suuremmaksi useine uusine liikuntalajeineen, tapahtumatoreineen sekä kulttuurianteineen.

Lappilan kyläyhdistys yhteistyökumppaneineen tuo rannalle Werner Bros -yhtyeen. Live-musiikki ja Suomi 100 -teemalla toteutettava ”Äänestä hienoin fillari” -kisa herättelevät henkiin muistoja Oriharosta suosittuna lavatanssipaikkana.

Uutuutena juoksu- ja kickbike-kisat

Mukana lajivalikoimassa ovat jälleen beach volley ja lasten minijalkapalloturnaukset. Beach volleyn sekasarja aloittaa pelinsä rannalla jo kello 10. SM-painit alkavat, ja muut lajit käynnistyvät ohjelma-aikataulun mukaan, kello 12:sta eteenpäin. Virallisesti tapahtumapäivä avataan puolilta päivin seremonioilla ja kaikille avoimella ja ilmaisella rantajumpalla.

Uutuutena kisataan Oriharonjärven ympäri rakennetulla kilpailureitillä lihasvoimin juosten sekä kickbikeillä eli potkupyörillä. Sarjoja kisoissa on niin kilpailijoille kuin kuntoilijoillekin. Myös suunnistukseen pääsee tapahtumassa tutustumaan.

Tarkemmat laji- ja ilmoittautumistiedot löytyvät Lappilan Nousun OBG-nettisivuilta. Osaan kisoista on ennakkoilmoittautuminen, ja osaan pääsee mukaan paikan päällä osallistumismaksun maksamalla.

Varaslähdön tapahtumaan ottavat beach volleyn Sekasarjajoukkueet saavat bonuksena kunnian päästä ensimmäisinä livestriimille, kun SM-painien ohella muut päivän tärkeimmät hetket kuvataan tänä vuonna suorana nettiin.

Lapsia unohtamatta

Lapsille viihdykettä ja liikettä tuovat ilmaiseksi Kärkölän nuorisovaltuuston vetäminä omat kilpailut ja temppurata. Koirakärryajelusta ja poniratsastuksesta peritään pieni maksu. Koirat ja ponit sijoitetaan kisarannan hyörinästä sivummalle, uimarannan viereiselle leirikeskus Kalliopirtin piha-alueelle.

Kalliopirtillä on myös tapahtuman kisakanslia, ruokailu, sauna kilpailijoille, nukketeatteriesitys ja kisapäivää edeltävä majoitus aamupaloineen pidemmältä tuleville SM-painijoille.

Koko tapahtuma-alueelle on yleisöllä vapaa pääsy.

Ruska Paronen

Suosittelemme