Ajankohtaista

Poliisi toivoo vihjeitä Tuuliharjan rekkamurrosta

Orimattilassa sijaitsevan Neste Tuuliharjan pihalla murtauduttiin viime yönä parkissa olleeseen puoliperävaunulliseen ajoneuvoyhdistelmään. Yhdistelmän kuljettaja oli nukkumassa autossaan ja havaitsi anastuksen vasta aamulla.

Tekijät saivat saaliiksi useamman kuormalavallisen elektroniikkaa. Tavaroiden kuljettamiseen pois paikalta on tarvittu suuri pakettiauto tai sitä suurempaa muuta kuljetuskalustoa. Anastetun omaisuuden arvo on huomattava. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.

Poliisi pyytää havaintoja henkilöiltä, jotka ovat käynet huoltoasemalla maanantain 6.11. kello 22 ja tiistain 7.11. kello 6 välillä ja havainneet pihassa esimerkiksi tavaroiden siirtoa ajoneuvoyhdistelmästä toiseen autoon tai jotakin muuta huomiota herättävää toimintaa.

Paikalla yöpyi useita muitakin kuljettajia rekkoineen, ja poliisi pyytää myös heiltä havaintoja yön mahdollisesti epämääräisistä tapahtumista. Kaikki asiaan liittyvät tiedot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen pitkakestoinentutkinta.ph.hame@poliisi.fi tai virka-aikana puhelimitse numeroon 050 367 0033.

Ville Hakala
ville.hakala@seutuneloset.fi

Suosittelemme