Ajankohtaista

Poliisilla rauhallinen itsenäisyyspäivä

Itsenäisyyspäivän tienoo sujui Hämeessä ilman suurempia kahinoita. Rattijuoppoja poliisi tapasi kuusi kappaletta Hämeen alueelta viimeisen vuorokauden aikana. Näistä neljässä tapauksessa oli mukana myös huumeita.

Keskiviikon puolella kello 1.30 aikaan hätäkeskus ilmoitti poliisille mahdollisesta rattijuoposta, joka oli lähtenyt liikenteeseen Hollolan Salpakankaalla sijaitsevan ravintolan läheisyydestä. Paikalle lähtenyt poliisipartio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan henkilöauton Soramäentieltä.

Autoa kuljettanut vuonna 1955 syntynyt mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Noin kaksi tuntia myöhemmin samainen kuljettaja tavattiin jälleen autoilemasta Hollolan Kirkkotiellä. Nyt matka jatkui poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, ja törkeän rattijuopumuksen lukema ylittyi jälleen. Lisäksi miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä aiemmin tapahtuneen rattijuopumus epäilyn takia hän oli ajokiellossa.

Myöhään itsenäisyyspäivän iltana henkilöauto liukasteli ja törmäsi valaisinpylvääseen Hollolassa Hedelmätarhan alueella. Pylväs vääntyi muttei kaatunut.

Autoilija ei jäänyt paikalle asiaa selvittämään, mutta poliisilla on käsitys hänen henkilöllisyydestään. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Suosittelemme