Ajankohtaista

Neljättä kertaa järjestettävä Oriharo Beach Games on kasvanut vuosi vuodelta

Oriharon ympärijuoksu kuuluu itseoikeutetusti tänäkin vuonna Oriharo Beach Gamesin ohjelmaan.

Lappilan Nousu järjestää lauantaina 4. elokuuta Oriharo Beach Games (OBG 2018) koko perheen liikuntatapahtuman nyt neljännen kerran Oriharon uimarannalla yhteistyössä muiden paikallisten urheiluseurojen ja yhdistysten kanssa.

Lisäarvoa tapahtumalle tuo jälleen Lappilan Nousun järjestettäviksi myönnetyt rantapainin SM-kisat, jotka järjestetään tapahtuman yhteydessä.

Järjestäjien mukaan tapahtuma on tänä vuonna kasvanut ulos lapsenkengistään, ja liikunta-aktiviteetteja on tapahtumassa jälleen aiempaa enemmän. Lajeja on luvassa sekä maksuttomina että maksullisina. Osallistumismaksuilla lajien järjestäjät kattavat omat kulunsa.

Lajikirjoon kuuluvat tänä vuonna muun muassa beach volley, tukinheittokisa, pihasuunnistus, köydenveto ja kickbike-kisa.

Kalliopirtti piha-alueineen on vuokrattu käyttöön Kärkölän kappeliseurakunnalta. Oriharon uimarannan varsinaiselle parkkipaikalle rakentuu markkina- ja tapahtumatori. Torilla on markkinapaikkoja paikallisille tuottajille ja myyjille. Torin markkinapaikat täytetään varausjärjestyksessä a­lueen rajallisuuden takia. OBG:hen talkoolaiseksi lähtevä saa vastineeksi työpanoksestaan toimihenkilöpaidan ja ruokailun tapahtumassa. Talkoolaiseksi voi ilmoittautua tapahtumakoordinaattorille.

Oriharo Beach Games ja rantapainin SM-kisat Oriharon uimarannalla ja Leirikeskus Kalliopirtin alueella, Kalliopirtintie, Kärkölä, lauantaina 4.8. kello 9 alkaen.

Ville Hakala
ville.hakala@seutuneloset.fi
@

Suosittelemme