Ajankohtaista

15 ehdokasta Myrskylän kunnanjohtajaksi

Kunnanjohtajahaun lisäkierros tuplasi hakijamäärän Myrskylän kunnanjohtajan virkaan. Kuva: Pirjo Kamppila

Myrskylässä on kahden hakukierroksen jälkeen yhteensä 15 kunnanjohtajaehdokasta. Jatkettu hakuaika päättyi syyskuun lopussa.

Ensimmäisellä kierroksella virkaa hakivat valtiotieteiden maisteri, RKP:n politiikka- ja data-analyytikko Christoffer Hällfors, diplomi-insinööri, FCG Koulutus oy:n koulutuspäällikkö Otto Härkönen, kauppatieteiden maisteri, Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän johtaja Kimmo Orava, yhteiskuntatieteiden maisteri, Carean asiakkuuspäällikkö Nina Ristolainen, yhteiskuntatieteiden maisteri, Pohjoismaiden neuvoston keskiryhmän pääsihteeri Terhi Tikkala ja filosofian tohtori, Svenska kulturfondenin tietokirjailija ja tutkija Janne Väistö.

Oikeustieteen maisteri, Emporia Groupin toimitusjohtaja ja yrittäjä Taneli Tuomaala jätti virkaan suostumuksensa mutta ilmoitti myöhemmin, että hänen suostumuksensa ei ole enää voimassa.

Toisella kierroksella hakuun liittyivät diplomi-insinööri Alexandre Zaitsev, oikeustieteen kandidaatti Tommy Holmström, hallintotieteiden maisteri Antti Tuukkanen, diplomi-insinööri Sofia Inkeroinen, taloustieteen tohtori Maiju Perälä, tietotekniikan mekaanikko Niki Lehtonen ja kauppatieteiden maisteri Timo Kiviaho. Suostumuksensa ovat antaneet kasvatustieteiden maisteri Ilpo Haalisto ja proviisori Tapio Heilala.

Myrskylän kunnanjohtajana uodesta 2015 toiminut Sabah Samaletdin valittiin keväällä Ilmajoen kunnan ja Kurikan kaupungin yhteisen JIK-liikelaitoskuntayhtymän toimitusjohtajaksi.

Ville Hakala
ville.hakala@seutuneloset.fi
@

Suosittelemme