Ajankohtaista

HC Giantsista dokumenttisarja

Lokakuun lopussa HC Giants kohtasi Raahekiekon. Giantsin otteita pääsee seuraamaan myös kaukalon ulkopuolella uuden dokumenttisarjan ansiosta. Kuva: Ville Hakala

Hollolalaista jääkiekon Suomi-sarjajoukkuetta HC Giantsia pääsee seuraamaan 9-osaisessa dokumenttisarjassa Jättien matkassa, joka esitetään C Moren suoratoistopalvelussa ja tv-kanavilla.

9-osainen dokumenttisarja hyppää parrasvaloista hieman pienempiin valoihin ja tarinoihin jääkiekkomaailmassa. Minkälaista elämä, arki ja pelaaminen on, kun sitä tehdään tosissaan, mutta pelaaminen ei ole ammatti. Harjoitus- ja pelimäärät ovat lähellä ammattilaisten tasoa, mutta silti pelaajat itse maksavat pelaamisesta.

Matkaan mahtuu monenlaista tarinaa. On vastoinkäymisiä ja pettymyksiä, mutta kyllä niitä ilon hetkiäkin mahtuu mukaan.

Sarja alkaa 23. marraskuuta suoratoistopalvelussa.

Giantsin pelit jatkuivat viime viikon sunnuntaina Porissa Karhu HT:ta vastaan. Jätit voitti ottelun jatkoajan jälkeen lukemin 5-4. Giants karkasi avauserässä jo 1-4-karkumatkalle.

Ensimmäinen erätauko venähti oletettua pidemmäksi, kun Isomäen jääkone hajosi. Kahdessa seuraavassa erässä Karhu HT nousi tasoihin, ja ratkaisu jouduttiin hakemaan jatkoajalla.

Sunnuntai-illan valtiaaksi nousi Jättien hyökkääjä Eetu Rasalahti, joka iski voittomaalin.

Seuraavan ottelunsa Jätit pelaa tänään keskiviikkona, kun Hollolaan saapuu vieraaksi Kiekko-Espoo. Tulevana viikonloppuna Giants pelaa vierasottelut Kajaanissa ja Oulunsalossa.

Suosittelemme